Відновлення клієнтів

Клієнтів, яких ви вилучити зі списку "Клієнти Pro", можна легко відновити. Дані клієнтів, яких ви перемістили до архіву, не видаляються.

  1. Увійдіть у свій обліковий запис Pro. (Потрібна допомога з входом?)
  2. На сторінці Клієнти клацніть Активні клієнти та виберіть Архівні клієнти.
    Клацніть
  3. У списку "Архівні клієнти" клацніть профіль клієнта.
  4. Клацніть Вилучити з архіву.

Докладніше


Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за ваш відгук. Щоб звернутися до представника служби підтримки, скористайтеся телефонним номером або чатом (див. вище).
Ми раді, що змогли допомогти! Що ще ми можемо для вас зробити?
Нам дуже прикро. Повідомте нам, що викликало замішання або чому рішення не усунуло вашу проблему.