Довідка

Домени Довідка

Видалення налаштованого профілю

Видаляючи налаштований профіль, ви видаляєте його зі свого профілю, але не втрачаєте доменних імен. Домени, призначені для цього профілю, зберігають налаштування профілю, доки ви їх не зміните.

  1. Увійдіть у свій центр керування доменами GoDaddy. (Потрібна допомога із входом? Знайдіть своє ім’я користувача або пароль.)
  2. У меню Настройки виберіть Керування налаштованими профілями.
    керування налаштованими профілями
  3. Виділіть потрібний профіль і натисніть значок кошика праворуч.
  4. Виберіть Так, видалити, щоб підтвердити видалення профілю.

Відобразиться вікно підтвердження (Порядок!), яке сповістить про видалення профілю.

Додатковий крок

Додаткові відомості

  • Упорядкуйте свої домени за допомогою папок.

Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за ваш відгук. Щоб звернутися до представника служби підтримки, скористайтеся телефонним номером або чатом (див. вище).
Ми раді, що змогли допомогти! Що ще ми можемо для вас зробити?
Нам дуже прикро. Повідомте нам, що викликало замішання або чому рішення не усунуло вашу проблему.