Перейти до основного вмісту
Подзвонити нам
Номери телефонів і час роботи
Довідковий центр

Перегляньте наші онлайн-ресурси для довідки

Довідка

веб-сайти + Маркетинг Довідка

Ми спробували якнайкраще перекласти цю статтю. Також доступна версія англійською мовою.

Скидання мого веб-сайту

Після скидання веб-сайту ми автоматично створюємо резервну копію сайту перед скиданням і надаємо вам можливість вибрати новий дизайн сайту (текст, тему, кольори, шрифт, сторінки, розділи тощо). Якщо вам не подобається новий дизайн, ви можете відновити старий дизайн.

Навіть незважаючи на те, що на вашому сайті з’явився новий вміст, скидання не видаляє будь-які елементи керування вами на панелі керування (зображення, відео або завантажені файли у медіатеці, продукти у вашому магазині, події чи зустрічі, соціальні медіа тощо).

Якщо ви скидаєте настройки сайту, оскільки хочете змінити категорію бізнесу або зображення, спробуйте змінити сайт. Ви можете будь-коли змінити категорію свого сайту, вибрати нову тему , додати або видалити розділи та змінити зображення .

Але якщо ви хочете скинути свій сайт і почати роботу заново, цей параметр доступний у настройках конструктора веб-сайтів.

  1. Перейдіть на сторінку продукту GoDaddy.
  2. Прокрутіть сторінку до Websites + Marketing і натисніть кнопку Керування поруч із вашим сайтом.
  3. Виберіть Редагувати веб-сайт або Редагувати сайт, щоб відкрити конструктор веб-сайтів.
  4. Виберіть Налаштування , а потім Історія сайту .
  5. Виберіть Скинути веб-сайт .
  6. Виберіть Так, почати спочатку .
  7. Дотримуйтеся вказівок, щоб налаштувати сайт знову.

Наступні кроки

Додаткові відомості