VPS і виділені сервери (Мої сервери) Довідка

Скасування резервного копіювання сайту

Якщо сервіс резервного копіювання сайту більше не потрібен, його можна видалити з сервера.

У процесі скасування резервного копіювання сайту всі резервні копії необоротно видаляються. Після скасування цього сервісу відновлення резервних копій або доступ до них неможливі.

  1. На панелі керування «Мій сервер» відкрийте вкладку Резервні копії.
  2. В області Резервне копіювання сайту натисніть Змінити план.
  3. Двічі натисніть Скасувати план.

Наступний крок


Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за ваш відгук. Щоб звернутися до представника служби підтримки, скористайтеся телефонним номером або чатом (див. вище).
Ми раді, що змогли допомогти! Що ще ми можемо для вас зробити?
Нам дуже прикро. Повідомте нам, що викликало замішання або чому рішення не усунуло вашу проблему.