Скасування публікації TrustedSite


Ви можете скасувати публікацію марки TrustedSite на своєму сайті в будь-який час.

Схоже, ви не ввійшли в систему. Зробивши це (під Значок тексту), ви заощадите кілька кроків.

  1. Перейдіть на сторінку Настройка доменів.
  2. На сторінці Настройка доменів клацніть Керування TrustedSite:
  3. Керування TrustedSite

  4. На сторінці Звіт TrustedSite клацніть Скасувати публікацію марки:
  5. Скасування публікації TrustedSite

  6. З’явиться таке повідомлення: Скасувати публікацію марки? Ця дія дає змогу вилучити марку TrustedSite із веб-сайту, після чого ви зможете змінити записи DNS. Марку на своєму веб-сайті можна знову опублікувати в будь-який час. Щоб скасувати публікацію, клацніть Скасувати публікацію марки.
  7. Примітка. Скасування публікації марки TrustedSite і вашої марки – це не одне й те ж саме. Марку можна повторно опублікувати в будь-який час.

Після цього ви зможете редагувати або змінювати записи DNS.

Скасування публікації марки на сайті може тривати до 24 годин. Між скасуванням публікації та повторною публікацією має пройти 72 години.

Докладні відомості


Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за ваш відгук. Щоб звернутися до представника служби підтримки, скористайтеся телефонним номером або чатом (див. вище).
Ми раді, що змогли допомогти! Що ще ми можемо для вас зробити?
Нам дуже прикро. Повідомте нам, що викликало замішання або чому рішення не усунуло вашу проблему.