Розпочати заново (стерти весь вміст)

Наші акаунти спільного хостингу (докладніше) дають змогу повністю оновити ваш акаунт без будь-яких проблем. У цьому разі весь вміст вашого акаунта необоротно видаляється, і він перетворюється на новий акаунт, що потребує настроювання.

  1. У Gateway на плитці для аккаунта, який потрібно використовувати, натисніть кнопку Настройки.
  2. Перейдіть до вкладки Скидання акаунта.

    Ця можливість доступна лише для акаунтів спільного хостингу cPanel і Plesk (докладніше).

  3. Двічі натисніть Скинути акаунт.

Наступний крок

  • Тепер необхідно настроїти ваш хостинг-акаунт знову (cPanel / Plesk)

Клієнти з сертифікатами SSL

Якщо ви мали сертифікат SSL, настроєний для вашого акаунта, обов'язково перенесіть його назад у свій хостинг-акаунт після того, як закінчите настроювання акаунта.

  1. Увійдіть до свого акаунта GoDaddy.
  2. Клацніть Сертифікати SSL.
  3. Поруч із доменним іменем, яке використовувалося спочатку, натисніть кнопку Керування.
  4. Натисніть Трансфер.
  5. Натисніть Трансфер, а потім знову Трансфер.

Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за відгук
Ми раді, що змогли допомогти! Що ще ми можемо для вас зробити?
Нам дуже прикро. Як ми можемо вам допомогти?