Перейти до основного вмісту
Подзвонити нам
Номери телефонів і час роботи
Довідковий центр

Перегляньте наші онлайн-ресурси для довідки

Довідка

Керований WordPress Довідка

Ми спробували якнайкраще перекласти цю статтю. Також доступна версія англійською мовою.

Перенесіть місце підготовки до робочого місця

Після роботи над змінами на підготовчому сайті Керованого WordPress можна внести всі зміни, внесені до поточного сайту.

Примітка. Підготовчі сайти доступні, якщо ви маєте обліковий запис Deluxe, Ultimate, Developer або Pro Managed WordPress. Якщо ви маєте базовий обліковий запис, оновіть його, щоб використовувати підготовчий сайт.

  1. Увійдіть в обліковий запис GoDaddy.
  2. Поруч із пунктом Веб-сайти з хостингом Керований WordPress виберіть Керувати всім.
  3. Поруч із веб-сайтом, який потрібно використовувати, клацніть піктограму з трьома крапками та виберіть пункт Постановка .
    виберіть інсценізацію
  4. Клацніть Параметри синхронізації .
  5. Якщо ви використовуєте облікові записи Керованого WordPress із планом "Професійний" (доступно лише в США та Канаді), виберіть пункт Копіювати робоче середовище до робочої версії, а потім виберіть один із таких варіантів:
    Виберіть цей параметр ... ... для цього:
    Файли тем і плагінів Перезапишіть лише поточну тему та плагіни, а також будь-який додатковий код (наприклад, CSS або JavaScript) на веб-сайті. Не перезаписує завантаження, дописи, сторінки та конфігурації плагінів на поточному веб-сайті.
    Усі файли та бази даних Перезапишіть усі файли (плагіни, теми, медіа) і базу даних сайту (публікації, сторінки, коментарі).

    Для облікових записів Люкс, Ultimate або Developer виберіть Push staging to production , а потім виберіть Overwrite content (Перезаписати вміст), щоб усі зміни (наприклад, нові публікації, коментарі або сторінки) були перенесені на ваш активний веб-сайт.

    Увага! У процесі синхронізації файли буде перезаписано лише за замовчуванням. Якщо натиснути кнопку Перезаписати вміст , базу даних буде також перезаписано. Перш ніж застосовувати зміни до робочого, переконайтеся, що вміст, який ви маєте на підготовчому сайті, є тим, що потрібно на реальному сайті.
  6. Для облікових записів Pro натисніть « Синхронізувати зараз» .

    В облікових записах Люкс, Ultimate і облікових записів розробника натисніть Синхронізувати .

Примітка. Будь-який спеціальний код або ресурси, які не зберігаються в папці / wp-content, не будуть переміщені до та з робочої підготовки.

Додаткові відомості