Перейти до основного вмісту
Подзвонити нам
Номери телефонів і час роботи
Довідковий центр

Перегляньте наші онлайн-ресурси для довідки

Довідка

Microsoft 365 від GoDaddy Довідка

Ми спробували якнайкраще перекласти цю статтю. Також доступна версія англійською мовою.

Помилка. Це місце зайняте, домен вже використовується

Під час налаштування електронної пошти вперше може виникнути така помилка, якщо домен вже є у вашому обліковому записі Microsoft:

Це місце зайняте. Ой! [Домен] уже використовувався для створення облікового запису Microsoft 365 у Microsoft ©.

Щоб завершити налаштування електронної пошти, потрібно видалити домен з облікового запису Microsoft. Оновлення домену в системах Microsoft може зайняти годину, і ви зможете використати його знову. Якщо ви використовуєте домен у багатьох місцях, як-от списки розсилки та групи, видалення може тривати кілька годин. Ми радимо виконувати цю процедуру, коли зазвичай не отримуєте електронну пошту.

Кілька порад, про які слід пам’ятати перед початком роботи.

  • У вашому домені не має бути параметра За замовчуванням . Якщо домен налаштовано за замовчуванням, спочатку потрібно вибрати інший домен за замовчуванням. Дізнайтеся більше від Microsoft .
  • Усі користувачі, групи та програми у вашій організації, які використовують цей домен, повернуться до домену .onmicrosoft.com. Перш ніж вилучати домен, створіть резервну копію будь-якого необхідного вмісту, щоб уникнути його втрати. Якщо бажаєте, ви можете відтворити їх, коли налаштуєте електронну пошту в GoDaddy.
  • Вилучення домену не скасовує реєстрації або підписки на реєстратора або на хості DNS.

Вилучивши домен, ви можете використати його для настроювання електронної пошти за допомогою Microsoft 365 від GoDaddy.

  1. Перейдіть до центру адміністрування Microsoft 365 . Увійдіть, використовуючи свій обліковий запис Microsoft (ваші ім’я користувача та пароль GoDaddy тут не працюватимуть).
  2. Примітка. Якщо ви не можете ввійти у свій обліковий запис, зверніться по допомогу до Microsoft.

  3. Виберіть Налаштування , а потім Домени .
    Відкриється меню Настройки для відображення доменів
  4. У розділі Ім'я домену виберіть свій домен зі списку.
  5. Виберіть Видалити домен .
    Видалити домен за допомогою піктограми кошика
  6. На правій панелі виберіть Автоматично видаляти .
  7. Примітка. Якщо ви бачите повідомлення про помилку, перейдіть за посиланням у помилці, щоб усунути його, перш ніж повторювати ці кроки. Можливо, вам потрібно буде ввійти за допомогою домену за промовчанням. Наприклад, якщо ви ввійшли за допомогою jane@coolexample.com і видаляєте coolexample.com , вам потрібно буде ввійти знову за допомогою jane @ NETORG ... (ваш домен за промовчанням).

Додаткові відомості