Перейти до основного вмісту
Подзвонити нам
Номери телефонів і час роботи
Довідковий центр

Перегляньте наші онлайн-ресурси для довідки

Довідка

Керований WordPress Довідка

Переведення підготовчого сайту до експлуатації


Крок 5 у послідовності Початок роботи з підготовкою.

Після внесення змін на підготовчому сайті ви можете перенести ці зміни до експлуатаційного робочого сайту, який бачать відвідувачі.

Увага! За промовчанням у процесі синхронізації замінюються лише файли. Якщо встановити прапорець Перезаписати вміст, також буде замінено базу даних. Перш ніж переносити вміст підготовчого сайту до робочого середовища, переконайтеся, що він саме такий, як вам потрібно. Сайти WooCommerce. Ознайомтеся з процесом оновлення WooCommerce, перш ніж передавати вміст на робочий сайт.

Примітка. Будь-який нестандартний код або ресурс, який не зберігається в папці /wp-content, не буде переміщено з робочого сайту до підготовчого або навпаки.

  1. Перейдіть на сторінку продукту GoDaddy.
  2. На сторінці Мої продукти поруч із пунктом Керований WordPress натисніть Керувати всім.
  3. Для веб-сайту, до якого потрібно перенести зміни, виберіть пункт Настройки в меню значок меню.
    виберіть «Настройки»
  4. У розділі Підготовчий сайт виберіть меню Дії, а потім виберіть Синхронізувати сайти.
  5. Виберіть Дублювати сайт із підготовчого середовища в робоче розташування. Установлюйте прапорець Перезаписати вміст, якщо хочете замінити базу даних на додаток до файлів на робочому сайті.
  6. Виберіть Синхронізувати.

Синхронізація робочого сайту з підготовчим може забрати кілька хвилин залежно від розміру та складності вашого сайту. На наступному кроці ви очистите обліковий запис хостингу Керованого WordPress, видаливши підготовчий сайт.